Hospital Karsudden by Urbio

Urbio: Biophilic values ​​and the natural environment’s positive impact on health have been the starting points for the shape of the outdoor environment at the extensions of the hospital Karsudden in Katrineholm, Sweden. The forensic psychiatric healthcare institution has received several new walkways, focusing on recreational values, and a new entrance square. The arboretum square located at the main entrance consists of a mix of tree species that – together with the planted paving joints, playful tree guards and water element – give the site a scenic identity. The entrance has been converted from paved surfaces to a green square where vehicular traffic to and from the hospital has been preserved but is now secondary to pedestrian outdoor activities and values.

Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清 Hospital Karsudden by Urbio 高清意向图 景观前线 访问www.inla.cn下载高清

 

Hospital Karsudden, Katrineholm

Short office name: Urbio
Role of the office in the project: Landscape architect
Website: www.urbio.se
Other designers involved in the design of landscape: Linda Pettersson, Anders Lundahl, Marc De Decker
Client: Region department of Sörmland / Skanska
Project location: Karsudden Hospital Road, Katrineholm, Sweden
Design year: 2013-2015
Year Built: 2017

该内容来自网友的上传发布与分享,只作学习和交流使用,如有你侵犯到您的权益,请及时联系我们。联系邮箱:report@inla.cn

评论 (0) 登录 注册
您当前还可以输入 255 个字符
错误:
恭喜您!
景观前线二维码